<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Saturday, March 19, 2011, 8:23 AM
aku benci orang itu ..

tngk , budak ni pun nk tumbuk kau .
skunk bru aku dpt idea ape aku nak tulis kat bende alah nie :))
haish!!
aku GERAM GILER dgn minah tuh..
bajet die da form die nak belagak ngn aku ah..blah lah..
lantak kau lah..kau da form 3 un..xyah na BAJET CUN sngt dpn org,,aku un ckp "hek el leh bajet giler"kat profil pic die..I'M JUST TELLING THE TRUTH,,,U KNOW!!
yang kau dgn GEDIK hati nyer tulis kt wall aku..
nak maki hamun aku pulak dgn kata2 kesat engkau tu lah..SO WHAT..kau ingt aku x bole buad jugak ker ha..
kang aku buad kau ajak geng enkau patu kau hasut adik kau mcm2 bende buruk pasal aku ah!!
hey..stakat muka tembok kau ni..baik xyah lah beb!!
lu nak main-main ngn gua x yah x..nnty lu jugak yg sakit hati an..
g belah lah ko..
ko ingt aku x leyh wat aku hidop x aman ker hah!!
skali lgi kau buad aku cmtu nak kait-kaitkn mak aku..
HIDOP KAU X AMAN
aku ckp serious..aku x main-main..
x usah le nk bajet2 ckp kat aku.."skli lgi kau wat kt akak siap kau"
ape yg siap nyer ha??!!!
aku da lme skit hati ngn ko sjak aku start skolah stu..tp aku tahan jerk..
SIAP KAU SKALI AKU KAU BUAD AKU CM NIH!!





thank you

chapters
with love