<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, September 19, 2011, 10:45 PM
hahaha .. ! tak lawak .

creadits to : athirah rahim
tadi kt skolah perikse sijil agama , tp mcm bkn perikse jer .. boleh pulak sembang-sembang lh n wht so ever ah . tp yg penting jarak meja ah kan bukan mcm kls sebelah tak jarak lnsng , perikse ke ape ni ?

andthen cikgu fazilah msk (mmg lh msk dh mse die) ,
kasi lh tau psl keputusan pemahaman , de A and B , sian cikgu ape lh cikgu nk jwb nnt , sian aku kt cikgu ,
aku dpt 93% , walaupun A1 tp tk lps lh nk msk seri puteri tuh ! tp kalau lps tak tau lh . lps tu zizi ckp ni bru ckgu check bkn machine check lg , mmg lh tp jwpn ckgu aku betul (aku bengang sbb tak bce soklan leklok) , zizi mmg bnyk mulut nk pertikaikan org pulak .
tp tu bukan yg aku nk story pun .yg aku nk story ni hah ..

tadi aku nk ajak yayan g toilet tp tetibe utzh rashidah msk , nk ckp lah kt die tp tak jadi lah nk ckp muka utzh mcm tgh mrh jer , aku tunggu lh smpi utzh kuar , ajak yayan time tu balqis kuar gak , lntk la kan , aku pergi je lah , pastu kt tnds balqis cerita pasal seseorang _ _ _ _ kene strok , pastu aku sian gak lah _ _ _ _ kene strok kan , pastu balqis ckp kt aku ngn yan org kene strok tk leh mkn laksa , pulut ,minum ais ngn whtever ah , pastu aku teringat kt ayh aku dlu kene strok kt mekah .. aku ingt ari tu aku ksi ayah aku minum ais , pastu aku citer kat dorang cm ne aku pulak sume tu kan , pastu dorang kate aku pembunuh , aku ckp ah ayh ku yg srh ltk bkn aku ,, pstu dorang lari msk kelas kate aku pembunuh , pastu yayan g cite kt naz , alip n aiman pasal tu , lps dorang citer tu mamat mamat tu tngk aku ... aku pergi lh belakang kte ayh aku yg suruh letak bukan aku . pastu dorang tiga ckp yg ko alim sngt tu nk ltk buat ape ? aku ckp aku tknk derhaka kpd ibubapa then dorang ckp taat la sngt , pastu org kate aku pembunuh .. pastu ketawe kat aku ..(aku ckp org tp aku sndri ktawe)
I SAID TAK LAWAK OKE GUYS ,
klah , aku nk chaw , see u next time , bnyk sangt aku membebel ... haha

Labels: ,






thank you

chapters
with love