<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Saturday, October 29, 2011, 7:30 AM
Wehehe .

tkde kene mengene :p
Assalamualaikum readers ? tngk lah blog baru saye !! (membanggapadahalblogdhlame) , just tuka jer . aku kene edit blog ni blik sbb aku tertekan washed denim template ah ! tak gune betul . penat aku edit ! ergh urgh ..
akak aku pun satu hal jugak ! kau tau die buat ape .. kan aku ni sllu beli buku epop tu .. dlm buku tu aku tk penah koyak or cabut and wht so ever lah .. tk kesah lah lagu ker gmbr ker .. tetiba akak aku pergi cabut poster B1A4 ngn JYJ kt buku epop edisi bulan ni !! erghh ! bodoh betul .. pastu die kate aku bagi kau empat ringgit nnt sbgi gnti ! ngek kau ! aku syg do sume tu .. erghhh ..

Labels: ,






thank you

chapters
with love