<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, October 31, 2011, 9:02 AM
Wuu .

i will crzy if you give me the love .
wah sungyeol ! you so cute .
hai peeps ? handsome kan mamat infinite ni !! msty lah handsome . klau kau ckp tk handsome msty kau kene pkai spec ni :p .. hehe , i'm joking jah ..
Okey , story start .
Wuuu  .... asl kau suka buat aku mcm ni weh ...! aku ____ sngt dekat kau ! aku frust lah ngn kau ni .. kau ckp mcm mcm sngt . over lah kau ni ,, aku teringin nk tngk muka kau mcm sungyeol weh .. kalau muka kau mcm sungyeol mcm mana ? huh !! confirm ramai tergila-gila dkt kau kan ,, kalau kau muka mcm die kau de hati ke nk dkt aku .. aku bukan lawa pun kan . msty kau cmpk aku jauh jauh kan ..(sedih) andthen aku msty tk pndng aku kan ? huhuh .. kau pun akan jd play kan ? haha , aku tau lah perangai kau tu .. wellkk .. hahah .. ape lah aku merepek kan ? kalau kau baca post ni ape akan jadi ek ? kau nk ubah muka kau mcm dia ka ? pkai plastic surgery .. hahaha msty lawak .. kalau kau buat plastic surgey confirm aku tknk sbb nnt kau dh tua muka pelik nak mampus .. haha ... lwak msty lwk muka kau ! k lah anas lah membebel tunggu lama sngt nk tngk post ni sbb aku buat td terdelet ,, pastu buat lagi .. msty anas sumpah sunpah aku sbb lama sngt sbb esok nk skolah dh , skrng dh pukul 12 do . haha , klah anas , tk sah membebel dh yer .. nk tngk lah  :P

Labels: , ,






thank you

chapters
with love