<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Friday, November 18, 2011, 10:21 AM
ILYSM .

cellphone, color, cool, love, neon

hai readers ? hihi , kenapa tajuk ini look weird ? hehe , saja-saja . td tetiba main lgu Davichi - Don't Say Goodbye , lps tu aku tercari-cari mna dtg lagu tu ? tngk lappy mute je . tetiba terpndang abg aku kt sblh ni , die tgh dngr lgu tu rupanya , haizz apalah . tdi last day skolah , of course aku sedih sbb lepas ni tk jejak kaki aku lagi kat sana :( . sedih kot , tp ptg td ada jamuan , best jugak . padan muka nazmi tk sediakan text ucapan , last-last nk berucap tergagap-gagap :p , harap je ketua pengawas .
Kstart cerita .
Hello , i'm taken :p (ckp ngn slamber je) . Hah ? dgn siapa ? of course dgn diaa . actually aku dh kenal dia 4 tahun but hari selasa hari 15/11 tu kt campign bru dia mintak , sbnrnye dia mintk awal lgi but aku snyap je   haha .tp dia ni aku menyampah sikit la sbb kadang-kadang "tah hape-hape" . but , isly ! walaupun kau pendek dri aku :p , sorry . tp ni fakta aku tntng kau , pyza ngn nina kasi tau , then i look , ohmygod , betul lah . kau ni harap je laki .. ish ish ish , first kau tk reti lari kan ? kau lari pelik sikit and lambat gila , aku confirm kau lawan ngn aku pun msty kalah sbb kau kalah ngn pyza *aku lari lgi laju dri pyza* , second fact tntng kau , kaki bangku ! ape jenis kau ni tk reti main bola , huahuahua . lari lmbt main bola msti lah tk okey kan ? haha , pyza kate ko mne penah golkan and try goalkan bola sepanjang main bola hari tu . nasib aku kan ? but , kau still handsome walaupun kaki bangku >.< . dh lh tknk kutuk dia nnt dia mrh aku pulak :p . tp ada ke patut dia pngill aku ____ . rasa pelik pulak . but i'm loved it . klah bai . ilysm <3 .

Labels:






thank you

chapters
with love