<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Friday, December 30, 2011, 5:57 AM
I will leave Manjung and stayed Kerian .

april182, colour, colours, cup, deviantart

Assalamualaikum readers ? sihat tak ? lama aku tk update blog ni kan ? msty dh berusang dh . Banyak benda dh berlaku dh kan ? korang msty lh perasan sbb aku je yg tau , hahaha . Aku dpt msk SMKA Kerian lh , LOL . hahaha , aku tknk msk tp kena paksa , aku tknk msk skolh agama 2 sbb je , sbb aku ni tk power or alim tntng agama then bahasa arab ! ergghh , paling aku tk suka sbb memeningkan . But terpaksa terima , classmate aku yg dpt SMKA sume tk pergi kecuali aku , sedih gila weh , tkde kwan , tp okey lah jugak sbb kawan aku dri TLDM tu dpt kerian jugak , tp laki weh .. then aku tk sedih lah sbb bape hari lg tk jumpe classmate aku yg gila-gila ni . tp aku ade bnyk picture ngn dorang , aku pergi cuci gmbr-2 dorang , aku pun ade curi sikit gmbr-2 dri Camera Canon nazmi , hahaha , biar lah dia pun amik gmbr dripada Camera Nikon aku . Korang , lagi sehari lagi nk msk tahun 2012 kan ? Hmm , babai 2011 i will miss you . Rasa sekejap je dh nk msk 2012 , aku rasa mcm bru msk 12 thun je , huhuhu . Korang , nnt aku buat Contest Blog Saya Hebat dgn pyza . Korang join lh tau , bgi meriah lagi Contest ni , hadiah pun menarik jgn lupa tau . Babai korang aku lncrkn sebelum aku pergi asrama ni . Korang jgn risau , pyza akn jaga contest tu nnt . Pape hal nnt die calling-2 sama aku lah . HIKHOKHIKHOK .

Bnyk lagi cerita tapi aku malas pulak nk cerita , penat tangan menaip , huhuhu . Jgn lupa tau join contest aku yg akan dilancarkan pada masa terdekat ni .

Labels: , ,






thank you

chapters
with love