<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, November 26, 2012, 1:27 PM
Alonggg .

                 Tumblr_me43ubryon1rjpdbko1_500_large

Assalamualaikum peeps ;D , skrng nak dekat pukul 5.30 pagi do and i''m still not sleep , lol *clap your hands* . Haha , tau tak apa motif letak gmbr kereta di atas ? lol xx . nk cite laa ni sabar ehh *buat muka excited* . you know what my eldest brother was excident pada 24/11/2012 ! in shah alam or pj ? lolz , tk ingt laa . Dia excident wktu dlm perjalanan nk balik sbb baru habis tngk bola . Time tu subuh and my family tgh siap-2 for going to ipoh nak picnik then my sister knocked the door and told me tk jadi picnik , time tu dngr samar-2 je , then i wonder la betul ke tak then my mum pulak ketuk kata kita pergi kl along excident , time dngr tu terkejut gak la , dlm hati pk along excident mcm tk percaya then pergi la kl . Tngk kereta teruk gila rosak 1/3 je masih elok , then tngk along tk teruk sngt just kepala berbalut . *lol* . my mum kata syukur la yg dia tk kena teruk just kereta je kena teruk , ikutkan apa yg eyra dngr my mum and my aunt smbng that waktu tu my mum and dad baru habis solat subuh then tetiba my brother call , my mum rasa pelik la , then angkat , my mum ckp time tu along cakap smbil menangis yg dia excident then suruh my mum datang . My parents gila terkejut then terus suruh kitaorg siap cpt la , my dad call jugak my uncle yg duduk area shah alam tu suruh tngk along .  My aunt pun ckp wktu along masuk rumah muka dia pucat gila , wktu family eyra dah smpi pun pergi tngk dia tgh tidur jee .. hari-2 tngk dia diam je tk ckp pun *eh bukan selalu dia macam tu kan* hari nak balik baru lah dngr dia ckp . Our big fam semua suruh dia amik extand cuti , nasib dia tgh cuti 2 minggu *eh yeke , yg tahu dia cuti for christmas* so smbg lagi cuti laa . I wonder laa mcm mana nak repair balik kereta tu , remuk seribuuu kereta along *nyanyi jap patah seribu* , patut lah wktu pagi along excident tu sblm tu aku berjage pagi gak bukak tngk bola tngk RunningMan , bila aku baring kt sofa dada aku rasa sakit then bila duduk aku macam susah nak nafas , pakteh pun ckp pagi wktu along excident tu dia terbangun rasa sakit dada . haha okey la nak blah ni , assalamualaikum :D

P/S: Pergi Space U8 tngk ceritan Istanbul , aku datang ! gila best do *eh , sempat lagi*





thank you

chapters
with love