<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Wednesday, November 14, 2012, 5:29 PM
Salam Maal Hijrah guyss :D




Assalamualikum you oulss *rempit seketika* , hai sihat semua *waving* , salam maal hijrah guys , kauorg baca doa akhir & awal tahun tak ? *jengjengjeng* , sekejap je kan tahun 1433 , rasa mkn angin je dia lalu dah masuk tahun 1434 , sempena tahun baru ni , i *gedik jap* azam nak jadi anak yg solehah yg ikut perintah Allah , bnyk buat ibadat , tk merepek sngt dh dgn parents dan jadi budak pandai XD , tk nak pentoi pentoi and main-2 dah , 14 to-be kan ? hahaha , apa azam kauorg semua ? nk dpt boyfriend yg baik ? tkpayah mintak tu laa , baik mintak suami yg baik terus XD *merapu jap* haha . *nak ckp apa lagi?* , ah , selamat menyambut tahun baru , first muharam today , mulakan setiap perkara yg kita lakukan dgn bismillah dan akhirinya dgn alhamdullilah . Sekian saja dri saya .Yg baik itu dtg dripada Allah yg buruk itu dtg dri Allah tetapi melalui kelemahan iman ana sndri , wallahualam , assalamualaikum w.b.t ... *skema* .Semoga hari ini lebih baik dari semalam , dan hari esok lebih baik dari hari ini .





thank you

chapters
with love