<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Sunday, June 19, 2011, 3:49 AM
kl .


wah , a long time arh aku rse tak bukak blog nih ...
penat nyer rse pas g brother pnyer kolej g pulak kl for convosation !
pergh mmg giler lah kt PWTC pgi tadi tuh dahlah food die mhl2 doh !


aku bru blik dr jln2 kt CHOW KIT nih .
ingt kan best sngt rupenyer biase jer .
skit kaki aku nih bejln dri hotel nih g sne !
aku tatw npe keblkngan nih aku asyik batuk je!
pastu da la mkn bnde yg terlebih pds smpi muka aku pun merah jer .
pastu lps mkn aku rse mcm ade asap dlm mulut aku .
bile aku buang kuar air ..
pelik kan ? ...
td yg pnting nye brg kt tmpt ni ar mhl doh ..
mnjung lg murah rite ?
td time aku nk blik dri tmpt nih ..
ade lh kan aku tgh jln patu bau asap rokok .
da lah aku sensetif nk asap rokok nih !
patu aku pndng lh org yg isap rokok tu die slmbe je buat tatw !
geram nyer !!!
patu die org laki sblh die pulak pndng aku ..
aku pun perasn la die pndng so aku pndng balik .
patu die celik mate kt aku aku pun tekejut lh..
pastu trus aku jln secepat yg mungkin ...
patu bile aku pusing blik tngk abg tu tgh ckp ngn kwn die yg lg satu(bkn yg isap rokok tu)
n then die prsan aku pndng aku n die snym kt aku..
euww .... geli btol lah ...
patu aku trus blah g tmpt lain .





thank you

chapters
with love