<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Friday, September 23, 2011, 6:37 AM
Arghh !!! Sakit .

haduii , sakit giler , kau ni nisaq ye ye pun nk sepak bola tu jgn lah smpi aku aku pulak kau sepak !! sakit lh bongok ! ko tngk ni kaki aku tgh lebam + bengkak ni ! haizzz .. korang ckp lah tak sakit lah ape lh ,, cube kene kat korang .. aku jln pun serupa org tempang bongok .. pastu kte aku ngade-2 jln mcm tu ,, dh kaki aki sakit !mak aku pun ckp kalau kaki tu sngt tak jadi nk hntr pergi marina ngn kenkwan kamu tuh .. haizz ... nasib nasib .
tau la main Bola SEPAK .. tk yh lah nk guard aku sngt .. nisaq thank you sbb bengkakan kaki aku mnjadi dua kali ganda dri sebelum ni !

Labels: ,






thank you

chapters
with love