<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Wednesday, October 19, 2011, 11:10 PM
Debaran Menanti !


hai peeps ? huh tau kan nk ckp pasal apa ? title kt ats tu lah .. huh .. debaran dh menanti aku dh ni !! result UPSR dh nak keluar dh ni .. aku fruss gile ni .. ade kwn aku ckp kuar result 11.11.11 lah 15.11.11 lah .. macam-2 aku dngr .. hope i can get 5A .. kalau tk dpt cmne ni ? nanges aku weh ! lau tk dpt aku kene skolah SMKPTLDM je weh ayah aku suruh .. or pilihan mak aku suruh masuk SMAB je .. member aku dorang kate kalau tk dpt skolah SMKSM je .. haha *lansung tkde semanagt nk dpt 5A walaupun kelas depan* .. huhu .. ya allah bagi lah aku dpt 5A and dpt asrama .. doakan aku ek ?! hehe

tp yg leceh nye kene amik UPSR A , malas gila ! dh ade UPKK tk cukup ker nk masuk asrama ? huh ! aku dh lah lame tk tngk buku skolah game maklum lah dh abis skolah pun ... mak aku ni pun satu jugak . aku tk amik tk nk lh .. dh lah aku pening ngn base arab tu ...

Labels:






thank you

chapters
with love