<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Saturday, October 8, 2011, 4:52 AM
Dah Lama Tk Update .

smart tak ?
hai peeps ? Dh lama gak tk update blog , rindu kau bloggie ! dh lah tknk story pasal tu . hri ni nk story something kt bloggie okey . ni pasal key , haizz , nyampah betul lh ngn die ni , kalau tk ikhlas sudah la bengong ,, pastu suruh aku TOP utk die , top lah sndri ade duit tk nk guna , pastu tk hbis hbis suruh call die , haizz , aku punch kau kang , pas tu menggedik dgn aku , aku tk suke okey please ? kalau kau baca post nih , aku harap kau phm ,

andthen lg satu jgn nk mintak mintak number phone bdak perempuan lain kat aku mcm org batak okey . i don't like it . and tk yah bandingkan aku ngn org lain dan nk flirt perempuan tkyah nk menunjuk kat aku okey ?

Labels: ,






thank you

chapters
with love