<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Thursday, October 13, 2011, 9:46 PM
Jangan jadi paparazi lah .

comel tk ? : )
Holaa , ? hari ni ade Sambutan Hari Kanak Kanak kat skolah ! maklum lah kanak kanak lagi kan walaupun nk masuk 13 dh .. lps tu ade lah macam macam persembahan .. pastu aku pun snap snap lah segala picture picture kengkawan aku .

Lps dh abis sume persembahan masuk kelas ade jamuan akhir tahun(cepat nye) ..cikgu bwa mcm mcm lh jugak tk kurang gak de jugak kengkawan aku bwak makanan aku bawa chocoless(tk reti eje)dorang sume berebut mcm anak ayam ..

And then g lah pngil ckgu masuk party kami kan .. amik lah makanan sume tu and then makan lah kan .. lps makan lawan minum air lah ape lah macam macam lah aku main . pastu budak laki tk habis abis nk tngkp gmbr , dh lah pkai DSLR flash .. saket mate .. yan ckp something kat dorang pastu ade org ckp kat aku " hati hati sbb dorang nk snap picture kau lpstu nk edit ltk gmbr mamat tu .." aku pun pelik lah dri td asyik org tngkp gmbr aku ,, aku pun lari lah tutup muke lah .. yg lawak nye yg jd paparazi tu berganti ganti .. mulemule zul kot lpstu alip pastu yan pastu naz pastu raziq pastu tktau sape .. yg lawak nye raziq lah sebijik mcm paparazi keja aku lah sorok sorok lah . nk ketawe pon de ..aku tknk lah edit sbelah gmbr die .. lpstu amal pnggil sbb jmpe ckgu hockey .. aku pun lari .. lpstu balik kelas dorang dh tkde .. selamat aku .. macam lah aku ni artis lari sane lari sini ...

p.s : aku rse dprang dpt tngkp picture full aku lah ... !! geram nye tkyah main kt sni lah .. jauh jauh ..
warning : nazmi kau edit picture and then masuk facebook kau tag aku siap kau aku kerjakan !! tngk lah

Labels: ,






thank you

chapters
with love