<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, November 21, 2011, 8:51 AM
Thanks Harimau Muda .

best nya !
hai readers ? sihatkan ? tadi tngk tk final bola Malaysia vs Indonesia ? huahua , Malaysia menang do ! huhuhu happy nye aku , thnks to Khairul Fahmi lah sbb selamatkan bola masa penalti tu , and Badrol Bakhtir sbb goalkan last bola , tp panas lah jugak dgn Fakhri sbb main tah hape-2 mlm nie , rmai ckp suruh keluarkan dia bgi org lain masuk , okey lah tu saja , my aunty tngk bola aku tngk mcm kena histeria dah sbb tk hbis-2 menjerit-2 do , sakit telinga , boleh pecah gegendang telinga tau tak , but one pingat lah lah Malaysia utk menepati sasaran 60 pingat . GO GO GO MALAYSIA . okey lah , kbai :D

Labels:






thank you

chapters
with love