<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, November 21, 2011, 6:56 AM
A new tablet for me :)

smart tak ?
hai readers ? sihat tk ? nmpk tk gmbr kt atas tu ? ni nama die netbook or tablet , tp org pkai netbook but aku suka pnggil tablet je . huhuhu , tu lah present yg my parents bgi sempena aku dpt 5A ! huhuhu , cdg nk amik galaxy tab ke iPad ke . tp my dad ckp amik tablet lg bagus sbb mcm-2 boleh buat , so aku beli jelah tablet ni . awesome kan . bg kauorang msty rasa tk awesome sbb korang kan kaya . now , skrng all my family ada laptop masing-masing . hehe but my third bro punya lappy dh jahanam sbb screen die patah , ganas kan dia ? lps ni boleh lh bawak pergi mana-2 , sbb tablet ni besa galaxy tab yg baru tu je . ape lg ek nk ckp ? hahah , tu je lah . taktau nk ckp apa lagi , kbai :)

Labels:






thank you

chapters
with love