<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Thursday, November 17, 2011, 8:04 PM
Camping with my beloved Friends


hai readers ? sihat tk ? hari selasa ngn rabu hari tu aku pergi camping , best gila tk terkata ! kalau cerita smpi esk pun tk hbis ! mmg best gila , lps ni tk jmpe diaorang lgi dh , tk jumpa pyza , wani , kimi , izzah ngan lenlain lg :( , sedih nya , tp masa mlm camping tu best walaupun terpaksa thn malu tp aku menang game tu ! sblm tidur pun best jugak main calling calling smpi tk boleh tidur .. klah bai , kalau cerita pun smpi esk tk hbis :) , tp picture malas nk upload lah :p

Labels: ,






thank you

chapters
with love