<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Thursday, November 10, 2011, 7:42 AM
WehWehKawan ! TryToBeYourself .

cool, creative, girl, hand, photography
Okey ?
hai readers ? sihat tak sume ? msty lah sihat kan ? aku tk brpe sihat hri ni , sakit tekak je sbb baca benda yg berhabuk . lepas tu beli ice-cream , ingt boleh redakan sikit tekak ni rupanya bertambah tk sihat de lah , asyik selsema and batuk jer , my dad ckp dh tau batuk tu beli ice-cream lagi ,, hehehe .. ye lah so far aku beli ice-cream tu 7 batang and tujuh-2 aku telan cadang want to give to my old brother , i see he was sleeping , tak jd lah nk kasi . bia je die tido , hekhek , kejam . tdi nk watch cerita warior baek dong soo , act aku pergi tdo lak , bgn je tngk-2 dh nk main , aku pergi ruang tamu tetngk my parents tgh layan salam baitullah pulak , tk jdi hajat besar wa ni .. sedih-sedih dh lh at evening nk watch lovely-in-law pun tk dpt sbb my dad tngk mat salih racing bicycle kt tv , malang betul hari ni .. 

Klah dh bnyk aku membebel pasal benda yg tk de kene mengena dgn entry ni pun . ehhh ! ada , sikit je lh , ptg tdi my mum blik dri skolah die , aku tnya apasal dua tiga empat menjak ni asl sllu balik ptg , sbb budak primary school balik afternoon kan ? and my mum said tdi dkt skolah ade hari anugerah cemerlang . (Woi!cepatgila) padahal result pun belum keluar kan .  and aku pk my mum late sblm ni sibuk pasal hari anugerah tu lah kot , but aku sedih lh jugak ! sbb die tk jemput aku dtg sekali ! aku nk jumpa my old friends kt sana tu ! back to story , my mum said something to me , might me to be jelousy and it harrasing me ? sbnr nya tk jugak just i can see my mum banggakan dia dri anak dia ..and tetiba aku terpk psl ni , and aku just thinking and thinking , and i can felt that dia dh bnyk berubah sejak aku takda lgi kt skolah tu , aku pelik lh , dlu kau tu baik lh jugak , tp skrng kau mcm dh over lah ! NVM , you re my friends too kan , aku tngk kau ni mcm nak gntikan my place lah skrng ni .. dlu aku dgn budak kecik ni kau amik dia , smpi aku tngk die "watlek watpeace"  je kat aku then dua org budak tu kau kebas smpi aku ngn awek si sorang die ckp kat aku TUTTT , (some text missing) . aku tk kesah lh sngt , then kau aku tngk kau rapat ngn dua "best satu kepala forever" aku smpi dorang aku tngk buat aku tunggul , and kitaorang tk macam dlu , tp aku tk salah kan kau sngt , maybe aku pindah kot dorang dh beralih ? yelah dorang makin sombong dgn aku , aku pnggil diaorng pun diaorng budak bodoh je , dulu aku tngk my mum tk de lh puji kau sngt ... and skrng kau pkai spec jugak , then , diaorng ckp muka lu mcm muka wa   ! first aku dngr kau ckp mcm tu kt aku , kau kata yg ckp tu **** . then aku buat bodoh je lh .. makin lama makin aku rasa org asyik ckp your face like my face do ! aku tk selasa lh sngt .. sbb i'm afraid that one man will go with you not me . mmg aku tau kau suka org lain but manalah tau kan suatu hari nnt tetiba dia pndng muka kau mcm muka aku , muka aku mcm muka kau , tah tah aku pulak jd mngsa ek .. and he will go with you maybe ? sbb aku ni kan layan die mcm "watlek watpeace" je kan , kau layan dia pulak baik nk mampuih kalah aku do , (asl otak aku tetiba mati ni tk boleh pk apa2!) ermmmm , aku harap lah kau be yourself like the picture aku amik tu , 
" be yourself , an original is always worth more than a copy "
kalau aku terbaca post ni or ada org tunjuk kau post ni , kau jgn lah terasa weh , bukan niat aku nk kutuk kau , aku just rsa macam *some text missing* , mcm mana eh nk kasi tau aku taktau mcm mana  do . aku harap aku lh touching kan kau smpi nnt kau pulak buat buat bodoh kat aku . sape aku nk kawan lgi en ? segala mamat-2 tu pun dh buat bodoh kat aku , aku just tinggal pyza,nina ngn anas je weh . aku pun rasa dh tkdek harapan dh ni dgn budak tu , i'm felling like , kau tau kan "syok sendiri",
dh lh lupakan dh ler ape yg berlaku , benda yg lepas tkkn dpt di gntikn .

p/s : pyza , kalau kau terbaca ni , kau diam-diam je lah tk pyah nk bukak mulut kau tu .. and panjang jugak saya merepek pada hari ni , dkt sejam pulak tu !! huhahohi .. nk tidur ni ,, boiboi .

# sorry to say if my english broken ! ekeleh , ada kukesah ke ? whahaha ,, mereng tgh pgi ..

Labels:






thank you

chapters
with love