<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Tuesday, November 8, 2011, 2:15 AM
Tagged request ..

boyfiee saya >.<
macho kan ? :))
hai readers ? handsome kan orang yg ader kt atas tu ? :) nme die lee minho , terbaru die berlakon cerita city hunter , handsome gila-2 do dia dlm tu smpi aku aku cair , hohoho . aku amik gmbr ni dri twitter die , aku amik yg recent jer . sume picture die handsome-2 je do . tadi nk sign in blog tk dpt , lpstu buat lh can't access acc kan , lps tu bukak ym , tngk lah dkt 14 ribu sms tk bukak , hohoh , then tngk lah ade tagged punya request ada 25 , hohoho , yg aku pelik nye , sume request dri org lelaki , tkde perempuan do , stkt ni friend list aku sorang je perempuan iaitu pyza , hahaha , lpstu yg request tu sume hntr sms subject hai . adoiyaii .. lg pun aku bukan active sngt tagged ni sbb tk rmai friends aku using tagged , over all sume pakai facebook dgn twitter , klah lah .. dh tknk merepek dh .. kbai , tngk lah picture minho tu puas puas ek :p





thank you

chapters
with love