<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Tuesday, November 1, 2011, 11:10 PM
Sorry :)

sorry to you :)
hai readers ? nmpk tk picture kt ats tu , hehe sebenarnye aku nk mintk maaf kt dua org budak :) ..
firstly nk mintk maap kt pijan , kau nk tau sbb ap ? sbb aku baling air milo kt die >.< , siotkan ? dh lah td hujan , baju dh lenjun tmbh lagi aku baling kau air milo hbis basah blazer kau .. hehe , first time aku rase bersalah kt kau :p i din't mean that , aku nk baling kt amirul tuptup kena kau , dh lh kau tgh cycle time tu XD jahat kan aku .. bhahaha , tp kau mcm happy jer kene ? hahaha , sorry tau budak :) msty kau marah/membebel kat aku esk kan ? but esk aku malas dtg skolah :p ..
secondly nk mintk maap kt kimi . coz what ? "bukan kau tk penah buat dia marah ker " , huhu mmg pun jarang jugak .. die yg suka buat aku marah ade lah kan ? aku nk mintk maap sbb bile time kau sms aku aku tk reply >.< bukan apa , time kedit aku dh nazak bru kau nk sms , bila kedit aku sihat wal afiat kau tk gedik pun nk sms aku ! hehe , smpi kau rajin m'bazir kedit kau call aku .. huhuhuu , terharu aku , hahaha ..  tapi nk tergelak bile kau call hri sabtu tu pstu akak aku yg jawab :p , kau call semata-2 nk ckp something .. bnde tu sbnar nye aku dh lupa and aku tknk ingt ! sbb aku dh putus asa , tetiba kau ckp hal tu time aku ngn akak aku tgh tngk youtube cerita lawak ! hahah mmg aku tk trust lah kan sbb kau sllu nye tk mcm ni .. tp aku bg kau jwpn yg tk munasabah kan ? sbb aku tgh memain time tu .. i felt sorry to you friend :) pnjng jugak aku merepek kat kau kan ? kan pijan pendek jer .. hihihi . ape lg aku nk ckp kat kau eh ? aku dh tk ingt sbb ptg ni exam SRAI do ! kau pun sama kan terlibat ? huhuh ,, jawab leklok tau kawan :) , and last aku terima je lah ape yg kau ckp tu .. aku redha >.< hahahaha mcm cerita sedih pulak padahal happy ni XD . kang aku decline kau tuttttttt pulak kan ? huhuhu ,, dh lah baibai chingu , aku sngt hargai ape yg kau ckp tu XD (gedik)

Labels: ,






thank you

chapters
with love