<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Friday, December 9, 2011, 12:33 PM
Kpop non-stoped

Hai peeps ? sihat semua ? sorry lama tk update bcause bru blik dri Sabah then tktau nk tulis entry apa ? tetiba dpt idea pepagi buta ni , bnyk bende pasal kpop dh berlaku kan ? sebenarnye semua yg bakal aku post ni aku dh tau , bru skrng nk cerita .



Ni lagu duet HyunA (4Minute) dgn HyunSeung (Beast) , diaorang ni satu syarikat iaitu Cube Entertainment . Tajuk lagu ni Trouble Maker . Korang dngr lah lgi ni , mmg best kan ? tp kalau bab MV tu tk usah cerita lah ek . HyunA  dance , alahai .


Ni pulak T-ara , lagu Dorang akhir bulan Nov hari tu , connection internet tkde kan , tk leh lah post . Dorang pun ade smbng MV part 2 lah lagu Lovey Dovey , saye aku tktau bila MV Lovey Dovey tu stayang kat youtube , tngk teaser je , part 1 lagu Cry Cry , sempene dorang comeback ni , dorang tuka leader lagi , leader skrng Soyeon . Tk smpi setahun kan HyoMin leader ? Dh nme pun T-ara setiap kali comeback msty tuka leader kan . Maybe pihak syarikat nk bg semua ahli merasa jd leader kot . Sebelum Roly Poly leader dorang Eunjung .


Ni group X-5 ! Dlm group ni aku minat HaeWon . Dulu diaorang debut dgn lagu Don't Put An Act kan ? Skrng dorang comeback dgn lagu Dangerous , MV tk ditayangkan lagi . Cuma lgu utk korang download adalah . Nantikan MV Dangerous tau .

Handsome kan jejaka-2 dlm picture ni ? Aku tk kenal dh mne satu YoungMin and KwangMin bila tngk betul-2 bru kenal , lps Boyfriend muncul dgn lagu Don't Touch My Girl pada Oct yg lalu , kini diaorang kembali lagi dgn lagu single terbaru dorang tajuk I'll Be There , tajuk lagu mcm lagu TaeYang (Bigbang) kan ? tapi lagu nya berbeza skali . Boyfriend sekarang dh makin handsome skrng kan sejak debut , bukan nk ckp mse debut tu tk handsome , handsome lah tp makin lama dorang makin handsome gila smpi cair aku :D

 
Yoshh ! Adik bongsu negara (panggilan dikorea) tlh kembali dgn album baru nya lps lagu Good Day dahulu , Korang dngr lh lgu-2 bru IU ni bnyk best-2 tau tak .
Okey , ni jelah yg dpt Eyra kongsikan , nnty kalau de berita bru post lagi lah , kalau de berita baru yg lupeeyra tuliskan sorry lah eh , kita simpan berita tu dlm otak bukan tulis kat buku , yg ni je lah eyra ingt .
Kalau lagu The Boys , Shangai Romance , Lucky Guy , Paradise , Be Mine , Be My Baby , My My then lagu Lee Seung Gi tu (lupa tajuk nya) msty korang dh tahukan ? so tk payah nk post . Klah bai :D

Labels: ,






thank you

chapters
with love