<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Wednesday, December 21, 2011, 7:55 AM
Serious aku ckp , kau menambahkan marah aku .

adorable, alone, awesome, blue, flower
Tinggalkan aku sensorang ! Tanak kawan kau !
Erggghhh !! kau ni shit ah . Dh ah aku tgh mrh ngn ___ . Kau tmbhkan lagi marah aku . Kau suruh aku onl Twitter , then aku onl , lpstu kau suruh aku mention nama kau , then aku buat jugak , lps tu kau buat bodoh je  kan ? Kau tau tak aku kt sini mcm tunggul je . Kau layan je lh si NN tu smpi esok pagi tau jgn henti-2 . Pergi lah ambil korek cerita cintan cintun dia tu . Dh aku malas tngk muka kau . Tahun dpn pun aku tk jumpa kau dh sbb aku dh tak masuk SMKSS ! Pergi mampus lah . Kau kesah ke kalau aku tknk tngk muka kau pun . Kau lagi ckp kt aku lantak kau ah . Kfine , aku tknk rosakkan mood aku semata pasal kau ngn ___ . Mentang-2 lah aku _____ , senang-2 je korang nk buat aku marahkan .

To the ___ bukan utk kau : Ada kukesah kalau kau ___ ? 

Labels:






thank you

chapters
with love