<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Wednesday, December 21, 2011, 7:32 AM
Kay , I Hate You .

autumn, beauty, blond, dress, flowers
I don't want to see your face .
Hai reader . Kay , serious aku ckp aku benci kau even kau ni ____ aku . Kau memang suka buat aku mrh kan ? then , aku marah kau buat bodoh je kan , memang sial lah aku ckp . Bila aku pegang brg kau , kau melenting , bila kau pegang barang aku pulak ? aku melenting tak ? erghh , then yg buat aku lgi benci dgn kau lps kau guna brg aku kau letak merata-rata then kau cmpk-2 brg aku , shit ah . Bila aku buat mcmtu kat kau pulak ? kau sakit hati kan ? kau ni ___ ah . kau mcm kau tu mcm suci je padahal hampeh . kau mengata org je lebih padahal kau tu yg melebih . dah ah aku malas tngk muka kau tu , baik aku pindah pergi tmpt lain then takyah tngk muka kau .

Shuuhhhh ! Don't steal my life ! 

Labels:






thank you

chapters
with love