<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, December 19, 2011, 11:37 AM
Mana sidebar aku ?

Hye guys , nk cpt ni , sbb dh dh pukul 3 stgh pagi ni , okey , mana sidebar aku ?
Kalau korang nk leave footprint ke , shout ke nk tngk ape ke , korang scroll pergi ke bawah smpi  korang jumpa sidebar okey ? aku tktahu kenapa aku punya sidebar kt bwah , kang tk pasal-2 org ingt blog aku ni tkde sidebar ,  pyza pun first bukak ckp sidebar kau tkde . aku tny dah izzat , nnt dia onl dia kasi tau lah tu cmne nk naikkan keats balik . kbai .

Ingat !! , kalau nk tngk SIDEBAR kena scroll ke bwah smpai korang jumpa sidebar tu .Utk sementara waktu .

Labels:






thank you

chapters
with love