<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, December 19, 2011, 3:46 AM
New Shoutbox .

blazer, blonde, clothing, fashion, girl
Baju ni Lawa :D
Hai readers , sihat tk ? haha , hari ni aku terbukak satu blog org hasil carian pyza . Aku cari die punyer skin tp tk jumpe then tkn sesatu page tetiba kuar shoutbox , aku pk dia pkai shoutmix tngk-2 dia tulis aku tmpt tu kecik je cbox . oh , aku kta , ni ke yg org suruh pkai tu . pastu try sign up . dh buat sume tu nama warna dia pelik-pelik so aku tkn je lah memane , siap lah cbox aku yg baru . HAHA , tk lawa mcm kauorang punya pun  . well , budak baru belajar pkai cbox . cbox ni kene bayar ke tk ? ada yg ckp tk kene byar pun . HAHA , kalau kene bayar delet je account cbox :p

baru ada new shoutbox pun nk story , tah hape-2 kan ? well , dh ketandusan idea >.< , kalau kauorang lah views my blog leave your footprint kt cbox tu , nnt aku blogwalking kat blog kauorang pulak :D

Labels:






thank you

chapters
with love