<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Thursday, December 15, 2011, 10:10 AM
Terasa mcm patung .

beautiful, cute, love, photography, pretty
See ? comel en ?
hai readers ? sihat tk ? hmm , dh one month kan weh ? tapi tetibe lak aku rasa nk break je . tktahu kenapa ngn aku ni . aku nk break tp bila org tny why aku tktahu nk ckp apa , sbb tk dpt nk ceritakan mcm mana . then aku rsa mcm patung je yg dimain-2 .aku ckp ngn yan aku nk break lpstu dia ckp lbih baik sbb dia ada chat ngn sorang budak ni , nk ckp close ngn dia pun aku tk tahu sngt . yan ckp lagi pun kau tu bukan ____ sngt pun . kalau aku ckp kau kan , apa akn kau reply weh ? msty kau nk kan ? sbb aku tau kau jenis kau suka yg lawa-2 je , aku ni bukan lawa pun right ? dh nk msk 3 weeks kau off phone kan ? kau jgn taktahu weh , sblm aku blik sabah kau ada text aku lg , smpi kt airport aku tk text ngn kau smpi skrng . tu tnda nya ape ek ? tkyah ckp lh . kau pun aku tngk dh buat watlek je ngn aku . kfine , aku takthu nak ckp apa dh T_T

p.s : banyk jenayah siber kan skrng ? terumata pasal blog , seyes aku ckp aku takut , harap-2 tkde terjadi kt aku .

Labels: ,






thank you

chapters
with love