<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Tuesday, January 24, 2012, 12:22 PM
Saya Budak SMKA :D

candy, food, sweets, yummy

Assalamuaikum dear peeps :) sihat tk ? huhuhu , lama tk update kan . /cet bru nk dkt sbulan/ Title ? haha , yeah . now i'm SMKA pupils :) Ingt tk lg dlu , bkn main lagi tk nk msk SMKAK , last2 kena paksa jugak en ? HAHA , msa orentasi tu best gila wohh , mcm-2 kami buat . dpt new friends , kerjasama gengs and all things lah , ade berlakon tp eyra tk berlakon pun jd tukang pencerita kiranya eyra ni director lh ni /perasan/ , masa nk penghujung orentasi slma seminggu tu abg Fasi ckp , "adik-2 nk truskan orentasi tk ?" then sume ckp "NAKKK !!" . "brapa lama ?" mcm-2 jawapan yg eyra dngr , eyra ckp 1Thn , de yg ckp 5Thn , tkyah belajar terus .. hahahah ! eyra punya kira okey lah de blajr dorang nk smpi hbis sklh . abg Fasi tu senyum bile dorang ckp 5Thn . Rmai yg dpt MRSM do yg msk SMKAK ni , yg dpt tu sume rsa berat hati nk tinggalkan sklh , sbb dh best sngt dok sini . Tapi de g kena paksa msk MRSM gak . Nk buat cmne kan ? Eyra tk dpt MRSM pun , hahaha , tk rasa sedih pulak .tp jelous lh bnyk classmate yg dpt , cousin yg sorang tu pun dpt , sorang lg tk dpt . tp memang patut cousin tu pergi SEBAB ? ade lah . Tp penat lah , cuti ni bertimbun kerja sklh nk siapkan , eyra bru siapkan 10% dr 100% . HYE MUNIRAH ! BILA KAU NK SIAPKAN HOMEWORK HUH ? HRI NI DH HARI RABU . oh my god . de lagi brpa hari je lah , oh nooo . bnyk tk siap lagi . esok dh kene spend my day , beli brg keperluan yg kene bwa g hostel then uniform then kasut sklh bru sbb yg hritu beli jahanam pkai nye tk smpi sebulan /ganaskan?/ hahaaha , at night maybe siapkan secepat yg mungkin sbb maybe hari jumaat kene bertolak dh , sbb nk hntr abg yg kedah tu dorang start hari sabtu . klah , ngantuk dh ni , pukul 4.21a.m dh ni . kbai peeps :)





thank you

chapters
with love