<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Saturday, February 18, 2012, 9:33 PM
Hello there .. ?

Assalamualaikum and very good afternoon guys ? amacam rindu tk kt aku ? hahaha , tktau nk story ape , kalau story pon smpi esk tk confirm boleh hbis , hewhew , buzy gile semenjak dok asrama ni , i don't get enough rest ! tp yg palat nye , mcm-2 penyakit dh dpt .. sebelum ni penyakit ni tk penah kene , sobsob sedih nya ~~ kawan lame pun sume dok asrama tk balik , nnt pukul 3 nk balik hostel balik , huwwaaaaa ... klah mlm tdi nureen ask me to do this  gmbr dibawah . dia suruh aku buat sbb nmpk budak Khawarizmi buat , oh goshh . mule mlas nk buat tp die tk hbis suruh buat buat jelah . i know you do better than me just shut up . msty korang t'pk2 asl pink colour ?! oh yes , i pun tk nk kay ? disbbkan our class theme is purple pink , i just do it . mls nk buat rainbow , sakit otak nk match colour . hewhew . k dah smpi sini saja . boboiboi .
Omeyyy tk ? kau ada ? huahua .

Labels:






thank you

chapters
with love