<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Friday, July 20, 2012, 12:20 PM
Ahlan Wasahlan ya Ramadhan :)





Assalamualaikum wahai readers sekalian ? Alhamdulillah , akhirnya setelah sekian lama blog ni berusang dan tk terurus akhirnya kembali :) , sorry ! So busyy lah sekarang , kalau online pun tk sempat nk newpost blogger , sekarang pun dah 3.34 pagi . Rindu kt eyra tk ? hehe .. 
Just nak ucap kan Selamat Berpuasa utk semua umat islam tk kira dimana jua anda berada , disini ada saya ;) Eyra nk mintak maaf kalau selama ni bnyk buat salah tau *maafkanlah* , seperti yang kita semua tahu sekarang dah bulan puasa *tk sangka sekejap je masa berlalu* , so apa lagi . bulan puasa lah tmpt utk kita upgrade pahala , buang dosa , perbnykan beribadat kpd Allah , setting iman kita , bukan bnyk tidur ngn mengumpat je , tidur tu makruh kalau sepanjag hari lah mengumpat pulak dpt dosa , sentiasa bersangka baik tau kat kwn-2 kita walaupun dia ada buat slah ke , maybe ade sbb dia buat macamtu ? 
Eyra just nk kasi tau kt sini kita jgn lah sngka buruk kat friends , entah org yg kita kata tu lebih baik drp kita but die just tknk showoff ?  Then jgn lah sakitkan hati friends tau sbb eyra pernah dngr kata-2 nie dri seorang naqibah "kalau kawan kita skitkan hati kita , kita pun pernah sakitkan hati dia" kalau korang rasa sakit hati ngn kawan korang just pk cm ni je "hmm  , msti dia prnh skit hati ngn aku" like me .. Sejak kebelakangan ni sllu je sakit hati ngn kawan yg sorang ni , die asyik tk puas hati ngn ape yg eyra buat .. tp kite redha je lah n pikir positif je . Klah , title puasa tp dh melalut ni , asalamualaikum :)
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak ;)  

Labels: ,






thank you

chapters
with love