<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Wednesday, November 20, 2013, 11:34 AM
Adaka harini aka semalam hari confess sedunia ? -_-

~

Hai hai assalamualaikummm dear strangers :p , haha title ? okehh , menda nak cta skrng ni , pasal two person . 

First person ,
ada la someone usha tnya macam macam soklan kat askfm aku ..
stiap gmbr tu mulekan dari bawah yee ...

fist dan second


third and fourth

the fifth and sixth

centu la kisah nye , dan pengakhirannye dia chau begitu saje ==' urghh , bukan nak gtau , aku tak kesah sangat sbb mybe ada org saje je kot nak mainkan , kita taktau kan , ~ apa yang aku yng gtau adalh kau tak gentle bro .

Second person .

Dia ni mmg preng aku la dari kecik lagi act from year 3 , mmg kawan baik gegila , aku tahu dari dulu dia minat siapa , dan aku tak expect dia boleh suka aku -_- t.t .. what daaaa .. kisahnye bermula pabila kami berjumpa kembali lps aku pindah dari situ *act mak suruh sbb upsr senang ==' , then aku jarang la jumpa last jumpa mmg wktu hari result upsr , tu je k . ttbe after two years , my mom ajak ikut prgi family day sklh tu , kebetulan dia pun anak ckgu sklh tu so dia ikut la skli *anak mak tu* , mang waktu haritu aku tak becakap lansung laa nan dia , segan , dala tinggi ==' , dia pandang aku wat donno je smbil main mega , eceh , then wktu dgn muzium kftgn tu prgi tmpt buat kraf tu ttbe dia tgur 'sombong eh skrng ni' dala time uh ngh best layan efbie sat , dgn muka kosong aku cakap 'ha ? manada' ttbe je dia pi kat aku usha aku tgh buat apa , then jalan pi tmpt len *kwsn tu gak* dia ckp 'kau dah ade pakwe ehh ?' oh whatt ==' 'aku manada pakwe la' 'tipulah takde' aku dgn muke tenuk nye ckp 'tamain la pakwe bagai nu' yang sorang lagi tu hnye membisuu diantre kami smbil amik picture merepek *dslr dioo* then di skipkan , dia mintak number ku , ku bagi je lah , maklumlah kawan baik lamaaa , so skip lagi kat muzium ni , aku ikut dia sbb tade kawan u_u , dia tunjuk kat aku ini itu ini itu , jemu aku , aku ha ha je laa , pehtu time uh si dslr tgh pi mana tah tinggai kami dua *aku ta seda* ttbe ustaz suhaime mai dgn loghat klate nye , ckp 'eh kamu munirah dgn _____ ni rupe macam psngn kekasih dah ustaz tngk , mu nak kawen ka ? ha munirah , mu nak kat ____ tu ka ?' dan ade lagi smbngn yg ku tak ingt sbb aku wat bodo je , lebih kurang ah pase kawen kawen tu ustad tu ckp truih aku sentap *sape tak sentap*


ttbe bende tu dh berlalu aku pun hidup dgn aman dan ttbe dia send chat mintx number --' aku bagi je lah lagi malas nak cte manyak , ttbe dia tanya tgh buat apa dan dia mintak couple , what froggy ==' ttbe je , mmg aku mintx advise la terutama dgn sunio , pakcik aku tuhh ! org kat fb dok kata aku buat perbincangan kuarga lak ==' *haha , sios semua ayat dia bagi power #tabik , pehtu smpi la aku ckp klo de jodoh bagai tu insyaallah then aku ckp klo susa sngt truih minang je la tutup cte *aku buat keje gile* then ttbe dia mmg nk buat betui2 *padan muka kena balik* mang aku cuak hbeh laaa , tapa ku chill , pastu ttbe pasal kawen la mende laaa , aku peningg je , siap ckp kalau aku pinang jgn tolak sbb dia takut aku dah ada org len time uh , haha , dia nk mintk lpaih tamat belajar *ataih permintaan aku* tapi takut aku dah berpunya time uhh , lol , whattt derr , pehtu dah blablabla , punya pnjng , aku tnya camna leh suka aku dan sejak bila ? then guess what he answered me , ade la , nak tahu , be my wife dulu , ==' whtttss ! aku paksa dia tamau gtau gak , pehtu suh aku tdq jee sbb dia ngntuk , tahpape , yg lawak nye dia ckp tertarik dgn aku , mnde aku INSAN BIASA TAK PUNYA APAAPA , lol . and last aku ckp la pasal our friendship , haha , dia ni pulak terlebih gentle , maaflah mesesnya dia private kan , lol ,okeh kita usha besaq nnt hang tunai tak ape yang hang kata ni , dala stu je kot , jam dah lebih pukul 3 setengah keataihh , kbai , wasalam .







thank you

chapters
with love