<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Tuesday, November 19, 2013, 11:44 PM
Reunion ^^

| g a t h e r

Hai hai , assalamualaikum ! haha , now its holiday kan ? haha , yesterday bestarians buat reunion , gathering back after long time ohh , from 44 ppl , just 12 coming , 10 girls and 2 two boys ==' , yg lain tu sembang nak dtg tapi as a result tah pape je , 2 two boys tu lari sbb segan , ahaha , well , we have fun ah yesterday , ye lah lama tak jumpa , chill la , next year pbsmr dah , hehe , first of all gather dekat chicken rice shop , ahah , mende tak makan situ , first dala la aku lewat 15 minute then blkng aku yan , haha , smntra tunggu yg lain aku round2 dulu then dah semua smpi kita org jln macam tkde arah tujuan , lol *bengong kan* lastly pergi pizahut , lol , kami makan la kat situ and the bill semua RM127.35 *masih ku engt* haha , gila la , memang kecoh gila wktu order ttu and time makan tu gila mcm tmpt tu kami punya serious la , bisingg , wktu makan tu jugak lah duk sembang pasal classmate 2011 dulu , gila semuaa dah majumaju sekarang ni , yang tak boleh belah ramai gila tak ingt classmate sendiri , gila , mmg penat cerita mende yg yg bagi ingt balik , bila dah ingt ayat msti "Oh dia tu , ingt2 !" dgn suara xcaitd , lol . Semua bising gelak , gila missed wktu dulu bila kenang balik , then after makan tu captured suh abg pizza tu tp gmbr spoiled gile ==' , dala satu je .. sabar je la , after tu naik atas macam biasa main game , lol , amik gmbr kt phtobooth gak , haha , aku sibuk interframe dala pic miza haha , pehtu pic lgi skli kt stu dgn mmber . haha .. dalam pukul 6 tu aku blah la , haha tu je kot nak cte , huhu , dalah sekian .

Salah satu dari gambar kami , banyak je lagi , usha insta je laa weii







thank you

chapters
with love