<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Tuesday, August 21, 2012, 12:04 PM
Rayaa 2012

Tumblr_m94bey6nvl1qep56go1_500_large

Assalamualaikum peeps sekalian :) sihat tak ? hari ni dh masuk raya yang ke satu,dua,tiga,empat hah raya keempat dah kan . Kejap je kn rasa nya . Raya tahun ni aku rasa tk meriah sangt lah , dhlh tkde pic family *wuwuwu* , tp agak lah , balik kg as usual , msti ada je yg kene bebel , non-stoppablee , huhhh! nasib lh dpt , cousin aku ckp kawinkan je , bru senyap . Tadi , dorang kene marah psl **** ngn **** , katanya kitaorg kene diperhatikan , dok couple couple je , whthehek ? Please lah , aku tk main couple lah makcikk!! Main crush-2 cukup sudaa *wekk* . Then mula lah , ber-gosipp-2 .. Hahaha aku pun ter-join skli , astaghfirullahalazim , mengumpat-2 *yaAllah ampunilah dosakuuu!* . Actually skrng ni aku tgh bosannn , cousin aku semua org dh tidur except me sorangg . Hahaha , tk rasa mengantuk punn ,, aku tk tau nk post aku tp aku post je pasal rayaaa , heheh , sabtu ni nk gi raya ngn friendssss ...

Raya tahun ni takk bessttt lansungg!!






thank you

chapters
with love