<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Saturday, February 23, 2013, 5:30 AM
Long time right ?

                            69582_476539609072436_626183367_n_large



Assalamualaikum and the very good night *erkk* So hai everyone , long time not see kan . Haha , kind busy , serious ckp busy duh . Dari buka sekolah sampi skrng , hoki , kawad , kelas , dorm ,  homework etc lah , bnyk sngt , sampai skrng when was evening je , im not in the hostel msti ada dkt pdg kawad or field je then wktu malam prep , so wktu tidur ialah bila dkt surau org solat sunat and quran me tidur kt belakang *kalau penat sngt* tkpun tidur wktu prep . Ingt sempat ke buat hw tu , semua copy and paste je , harhar .
But you all *gedik jap* perasan tak yg ramai org berubah kan ? Itulah saya rasa sekarang , bukan nak kata apa kan dgn perubahan diaorg , dah takdir macam ni kan ? Sedih mmg sedih tapi nak buat mcm mana kan , nak balik korang yg macam dulu . Aku harap sngt kau org jadi macam dulu wehh , aku rasa alone gila kut dkt sini , jurnal tu je lah jdi kawan aku sekarang then aku rasa hampe semua dkt seorang ni je , aku tk nak bersangka buruk sbb tak baik kan tapi hati aku rasa macam tu . Semua org yg aku sayang mcm seorang tu dia semua amik weh , skrng org yg rapat dgn aku even tak satu sklh pun dia nak ambik jugak . 
Kpd org yg aku rasa tu please lah jgn bagi balik diaorg dkt aku balik . Jangan lah semua org yg aku sayang kau ambik , please sngtt wehh !! Oklah sampai situ je lah nak story . Kbai , esk nak balik asrama .

Follow me in instagram : AshaSharifuddin






thank you

chapters
with love