<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Thursday, March 28, 2013, 6:15 AM
Holiday .

429519_581264025225894_1277425073_n_large
comey je kan baby ni ?
Hello and Assalamualaikum everyone *kenyit mata* . How your life ? Heheh , act malas nak update tapi kesian dah lama tak update . How about your holiday ? Me , pergi klang sbb kenduri then keyyel stay cousin house then time tu jugak demam . Now batuk tak henti . Semalam hang dgn bff (Yayan, Hani, Nisaq, AinN, AinS, Anis) seriously enjoy gila even sakit-2 pun , Harhar . Maklum lah dah lama tak meet kan , msty lah rindu setengah mati , lawl *over* hmm , macam biasa Nisaq lah ketawa paling kuat . Yayan serious buat lawak pakai overall hijau macam punjabi dari abu dhabi je bak kata Nisaq . Serious malu dah lah lari-2 kt kitaorg , hahah , nak jadi jaesuk apa semua hijau ni . Tapi serious lahh sayang gila dkt diaorg , even dah 2 tahun tapi kitaorg still the one who never be apart :) . Okey that all , semua org pergi jalan , im alone in home , yahooo !! Bebass . xoxo , much love , muahhh :* , hahahaha

Hw tak siap lagii :D





thank you

chapters
with love