<body>


Asha Sharifuddin
14teen

Monday, June 3, 2013, 10:36 AM
Hangout w my babies

Assalamualaikum and hi :) Tadi hangout best gila tapi Ain Naj tkde duh , tapi nvm lah kitaorg still boleh happy , lol . Tadi hangout first pergi cari makan , semua lapar sebab tak makan lagi , hohoho *pun boley* , then pusing pusing smbil sembang then tk tahu nak decide makan dkt mana tetiba nisaq kata "weh kita ni dah pusing tempat sama je lahh" then kitaorg gelak je lah , nak pergi food court izyan duk ckp tk halal lah , pergi tutti frutti duk ckp tk halal lah , sini sana tak halal dia kata tk halal , last-2 aku ckp je lah "jom makan pizza hut" then turun lah pergi pizza , duk decide jugak betul ke tak nak makan pizza then semua confirm so masuk je lah pizza hut tu , dalam tu pulak hani , aku dgn izyan duk gaduh nak pilih makanan , nisaq dgn ain shera tension depa ckp "korang pilih je lah , tension aku dgn ain tngk" then depa sambung sembang , lol XD . Bil pizza tadi 60 hinggit , haha , share duit lah apa lagi , first time duh makan pizza waktu hangout , kaya betul =='. Then hani kena balik sbb pukul 4.30 mak dia suruh balik , haihh , ape lahh budak ni , tk sempat nk snap dgn dia , btw , kitaorg duduk dkt dlm pizza tu lama gile duh sbb duk bersembang . Lepas tu kitaorg naik atas pergi tmpt mainan tu , memula snap kt photobooth tu then main game kt situ , lame jugak lah , then coin aku ada 5 hinggit lagi so kitaorg pi snap kt photobooth tu tpi yg black corner *izyan topapkan duit selebihnye* *first time guna* see what , buruk gile gmbr dia , patut lah murah ==' , yg sebelah tu *biasa guna* comel lah jugak kann .. then dah habis tngkp gmbr kitaorg duk bebel-2 pasal gmbr tu , last-2 kitaorg tngkp gmbr kitaorg guna camera kitaorg , haha , penat gila buat muka annoying , haha , last-2 tngk jam dah pukul enam suku , mai gat kelam semua nak balik . Tapi serious dah duit aku banyak melayang sbb beli coin tu , jap kire , RM19 woiii , hahah , gile banyak bak anggg !! Pape pun tadi best gilee ,tu je kot , klah baii , assalamualaikum :)

Our annoying picture , lol XD
Harhar , annoy XD







thank you

chapters
with love